אוכלמגזיןפנאי שולחן האוכל הישראלי – סדרת הרצאות בבית זרובבל על ידי אבי קקון - 3 בנובמבר 2020 26002 0 שתפו בפייסבוק צייצו בטוויטר ממטעמי השולחן המקראי ועד "ישראל בפיתה" – מרצות ד"ר אביבית שוויקי-מתניה והעיתונאית חגית אברון . תגובות תגובות מאמרים קשוריםעוד מאותו הכותב מתכון למרק גולש לחורף טכס ההנצחה של חודש טבת בבית יד לבנים אירועי חנוכה במתנ"ס שיכון המזרח כתבות נבחרות מתכון למרק גולש לחורף טכס ההנצחה של חודש טבת בבית יד לבנים אירועי חנוכה במתנ"ס שיכון המזרח הקיבוץ בראי הקולנוע קול קורא להקמה והפעלה של בר-מועדון חדש באודיטוריום היכל התרבות ארגנטינה אהובתי – מופע מחווה לשירתה של מרסדס סוסה