אליפות ישראל לנוער ולבוגרים בשחייה, שהתקיימה השבוע במכון וינגייט, חתמה עונה ארוכה של השקעה, התמדה, מחויבות ועבודה מקצועית של שחייני ומאמני אגודת השחייה המובילה בישראל – מכבי ראשון לציון SEALS.
ההכנה האינטנסיבית לאורך כל השנה באה לידי ביטוי בצורה מרשימה, עם הישגים יוצאי דופן, לרבות:
63 מדליות אישיות: 16 מדליות זהב, 22 מדליות כסף ו-25 מדליות ארד.
6 גביעים קבוצתיים
נוער
- מקום ראשון בדירוג הכללי
- מקום ראשון לנערות
- מקום ראשון לנערים
בוגרים
- מקום שני בדירוג הכללי
- מקום שני לבוגרות
- מקום שני לבוגרים
שני שיאי גיל חדשים
- נבחרת השליחים, שיא גילאים חדש במשחה 4×100 מעורב מיקס – גילי רותם, רון הסל, רוני גולדנברג ואלינה ז'וקובסקי (גילאי 17).
- עדי מעוז – שיא גילאים חדש במשחה ל־100 מטר גב (גילאי 13).
בנוסף, מייקל לוזין הוכתר לשחיין המצטיין של האליפות לאחר שזכה בארבע מדליות זהב (גילאי 15).
אבל המספרים הם רק חלק מהסיפור.
מאחורי כל מדליה עומדות אינספור שעות של אימונים, התמדה, הקרבה, אמונה ועבודת צוות. לאורך ימי האליפות הצליחו שחיינים ושחייניות רבים להתעלות ברגעי האמת, לקבוע שיאים אישיים, לפרוץ את גבולות היכולת של עצמם ולהוכיח שהעבודה השקטה והעקבית של השנה כולה באה לידי ביטוי בדיוק ברגעים החשובים ביותר. לצד ההישגים האישיים בלטו לאורך כל האליפות רוח הלחימה, האחדות והשמחה שאפיינו את משפחת מכבי ראשון לציון SEALS.
היציע הכתום היה מלא באנרגיה, בעידוד בלתי פוסק ובתחושת גאווה שהפכה כל משחה לחוויה בלתי נשכחת. התמיכה ההדדית בין השחיינים, המאמנים, ההורים והקהל הייתה חלק בלתי נפרד מההצלחה והמחישה פעם נוספת מה הופך את מכבי ראשון לציון SEALS למשפחה אמיתית.
בהזדמנות זו אנו מבקשים להודות לחן שניידרמן ולחברה העירונית ראשון לציון, העומדים לאורך כל הדרך לצד האגודה ומאפשרים את המשך הצמיחה וההצלחה.
תודה גדולה לצוות המקצועי המסור – אלכס ליסגורסקי, דוד גמבורג, עמית עברי וסגית כדורי – על העבודה היומיומית, המקצועיות והלב הענק.
ותודה מיוחדת למאמנת הראשית, יעל אשכנזי, שמובילה את האגודה למצוינות, מציבה סטנדרטים גבוהים ומצליחה, יחד עם הצוות כולו, לבנות דור של שחיינים מצטיינים – לא רק בהישגים, אלא גם בערכים, ברוח הספורט ובאהבת הענף.
גאים בכל שחיין ושחיינית, בכל מאמן, בכל הורה ובכל מי שלקח חלק במסע הזה. אליפות ישראל 2026 הסתיימה, אבל הדרך ממשיכה. עם אותה מחויבות, אותה תשוקה ואותה אמונה – כבר מביטים אל האתגרים הבאים.
אגודת מכבי ראשון שחייה והשחיינים מבקשים להודות לכל מי שתומכים ודוחפים את האגודה להגיע להישגים הללו, מראש העיר רז קינסטליך, דרך אלי פולק המנכ"ל, סמנכל"ל החברה גיא קלנר, אסי דרעי מנהל אגף הספורט, ליעל אשכנזי המאמנת הראשית ולחן שניידרמן מנהל מרכז הספורט ובריכת השחייה שיכון-המזרח, ומנהל אגודת השחייה של מכבי ראשון לציון.















Created By