יום שישי, סגר שלישי, קופצת לקניות, שלא כהרגלי…. הפעם "בטופ מרקט" בעיר…..יש לציין חתיכת סופר פתחו לנו באזור….
סיבוב קטן במקום מראה שכל הירקות במקום, במחיר רצפה…..
ישר הפשלתי שרוולים ולקחתי כל מה שהיה תחת ההגדרת מחיר של 1.99 שח לק"ג….

ורד גבאי
ורד גבאי

אמרתי לעצמי, נקנה, מקסימום שבוע דיאטה על בסיס ירקות….
במחשבה מה לעשות עם הירקות, החלטתי להכין ירקות צלויים, סטייל אנטיפסטי, שגם יחזיקו מעמד הרבה זמן וגם יהיו תוספת מדהימה לסנדוויצ'ים….
ויצא…. מושלם😊😊

אופן ההכנה:
חותכים כל סוג של ירק לפרוסות דקות דקות, מסדרים על נייר אפיה בתבנית ואופים על 130-150 מעלות, כשעה פלוס, עד שהירק ממש מתייבש….

באמצע האפייה, מוציאים את התבנית ומפזרים על הירקות, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס, ומחזירים לאפות עד לייבוש מלא של הירקות.

כך אופים כל ירק בנפרד, מסדרים בקופסאות, מפזרים עוד שמן זית מעל, ולמקרר…..

תהנו ובתאבון😊😊

תגובות

תגובות