עוגת גבינה אפויה של חלי ממן ….תודה לגלי ברדה דדיסון על הביצוע

מתכון:

גלי ברדה דדיסון
גלי ברדה דדיסון

5 ביצים ( מתוכם משתמשים ב5 חלבונים ושני חלמונים)
כף סוכר
750 גרם גבינה לבנה 3%
3 כפות קורנפלור
2 כפות פודינג וניל
5 שקיות ממתיק סוכר לוז
כפית תמצית וניל
גרידת לימון..לפי הטעם

* אני אופה בתבנית קפיצית 24 קוטר

טיפים לעוגה גבוהה
מקציפה את החלבונים יחד עם כף סוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי.
את שאר החומרים מערבבת בקערה נפרדת טוב שלא יהיו גושים..
כשהקצף יציב מנמיכה קצת את המיקסר ומוסיפה בהדרגה את הבלילה שלכל החומרים..
לא מערבבת הרבה זמן..מכבה את המיקסר ומאחדת את כל הבלילה בתנועות עטיפה.

תנור..לשים תבנית עם מים בתחתית כדי שיהיו אדים..את העוגה להניח על רשת מעל המים ..לחמם ל 200 מעלות להכניס את העוגה לבערך 15-20 דקות עד שמתחילה להזהיב..לא לפתוח את התנור לגמרי אלא רק להציץ עליה ..לאחר מכן להנמיך את התנור ל 170 מעלות ולתת לעוגה להשחים יפה ..

לפתוח בעדינות ולבדוק עם קיסם שיוצא יבש..לכבות את התנור ולא להוציא את העוגה למשך שעה

בהצלחה 💗💗


להצטרפות לפורום הבישול של ראשון לציון לחצו על הלינק הבא:
https://www.facebook.com/groups/832621603792279/


# אתם גם מוזמנים להצטרף לפרוייקט "משפחה ראשונית מבשלת" – שלחו תמונות, מתכונים, טיפים וקליפים למייל Rishon-cookink@gmail.com או לוואטסאפ 054-6665993 (אבי קקון)

תגובות

תגובות