במסגרת המיזם "משפחה מבשלת" יחד עם פורום הבישול ופורטל האינטרנט של ראשון לציון"ראשון פור יו"  Rishon4u.co.il קיבלנו את המתכון הבא מדנה עג'מי לפלפלים ממולאים בבקר טחון.

מצרכים:
חצי קילו בקר טחון
שום כתוש
חרדל דיז'ון
שמן בטעם בצל
מעט פפריקה
חופן אורז

אופן הכנה:
לערבב הכל ביחד
לקחת פילפלים (כל סוג) ולנקות מהגרגרים ולמלא בתערובת הבשר.

לרוטב:
בסיר לשים מעט שמן בטעם בצל, עגבניות מרוסקות, צנצנת רוטב לפסטה
או שקשוקה ולערבב יחד.

כשרתח להכניס את הפלפלים ולבשל על אש קטנה מאוד במשך כשעה וחצי עד שעתיים עד לריכוך הפלפלים.

בתאבון !!


להצטרפות לפורום הבישול של ראשון לציון לחצו על הלינק הבא:
https://www.facebook.com/groups/832621603792279/

# אתם גם מוזמנים להצטרף לפרוייקט "משפחה ראשונית מבשלת" – שלחו תמונות, מתכונים, טיפים וקליפים למייל Rishon-cookink@gmail.com או לוואטסאפ 054-6665993 (אבי קקון)

תגובות

תגובות