הקיפאון שנוצר בשל משבר הקורונה משפיע על ענפים רבים במשק, ובראשם בעלי העסקים הקטנים והעצמאים. לאחר ההודעה על איסור התקהלות והשהיית עבודות שאינן מוגדרות כחיוניות, התרוקנו מסעדות ברחבי ישראל מסועדים ועד סגירתן. עדי זהר יצאה לבדוק מרחוק כיצד שורדים בעלי העסקים בעיר בימים אלה, את הרשמים נביא עבורכם בסדרת כתבות בשבועיים הקרובים –הראיון היום עם בנצי בן שמחון, מבעלי מסעדת הסוהו מוזמנים להגיב ולפרגן !

הי בנצי, מה שלומך? ספר לנו איך העסקים בימים אלו?

‎על הפנים, מייחלים לחיסון ומתרגלים למצב החדש ככל שניתן!

יחסית למשבר ב"צוק איתן" מה השינוי עכשיו?
‎המסעדה סגורה רק המשלוחים עובדים.

האם גם יוצא לכם לתרום לנזקקים?
בהחלט, כמידי שנה הסוהו תורם 600 סלי מזון למשפחות נזקקות וניצולי שואה, השנה יחד עם שורה של מתנדבים אנו מכינים את הסלים בבית, אוספים אותם מהתורמים ומחלקים לנזקקים!

האם אתם מרגישים תמיכה ממשלתית/ עירונית בעסקים ואיך?
כלום !!

מתי אתם צופה שיסתיים, ואיך יהיה אחרי ה-״סוהו״ ביום אחרי ?
‎מקווים שאחרי פסח נתחיל לראות ניצנים של חזרה לשגרה, מקווים לצאת מהמשבר הזה כמה שיותר מהר. כדי שנוכל להמשיך לספק לתושבי העיר את מה שאנחנו כל כך אוהבים לעשות.

תגובות

תגובות