מכבי ראשון לציון ממשיכה להתאושש. הקבוצה של גיא קפלן גברה אמש בבית על נועלת הטבלה, עירוני נתניה, במשחק שהתאפיין בעליות וירידות חדות.


אחרי תקופת יובש ארוכה, משהו טוב קורה במכבי ראשון לציון. לראשונה מאז מאי 2021 בליגה הבכירה, הכתומים רשמו אמש ניצחון שני ברציפות, 71:80 על עירוני נתניה, וסימנו שהם יוצאים לדרך חדשה תחת המאמן גיא קפלן.

המשחק עצמו היה רכבת הרים של מומנטום. המחצית הראשונה הייתה קרב צמוד, כשנתניה עוד הצליחה להוביל 29:31 ברבע השני. אבל אז, הכתומים לחצו על הגז עם ריצת 0:13 קטלנית שקבעה יתרון מבטיח בירידה להפסקה. נתניה של המאמן ליקויאניס הראתה אופי וצימקה לשתי נקודות בלבד ברבע השלישי, אך לא יותר מזה.

ברבע המכריע, החניכים של קפלן לא השאירו מקום לספק. הם פתחו בסערה עם 10 נקודות ללא מענה, ברחו ליתרון דו-ספרתי ושמרו עליו עד הבאזר. מכבי ראשון יוצאים מחויכים לקראת המפגש מול גליל עליון, ונקווה שיחזרו משם עם אותו החיוך עם ניצחון חוץ שני ….חנוכה שמח!

קלעו למכבי ראשל”צ: קווה גרנט 18 נק’, די ג’יי ברנס 13 נק’ ו-10 ריבאונדים, חליל אחמד 12 נק’ ו-7 אסיסטים, ג’וש פראוינד 11 נק’, גולן 10 , אמין סטיבנס (7 ריב’) ומרכוס וויליאמס 6 נק’, ג’יי ג’יי קפלן 4 נק’ ו-7 ריב’.

















Created By