בין אם בשל שלל יתרונות בריאותיים או אפילו התועלת הקוסמטית שבו, הפרי שמטריף את עולם הקולינריה ונמצא כמעט בכל מטבח, מזכיר לנו כל פעם מחדש שאי אפשר להתעלם ממנו.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

רכיבים:

3 אבוקדו

10 עלי בזיליקום טרי

2 כפיות של שמן זית כתית

1 שן שום

מלח

פלפל

2 כפיות מיץ לימון

400 גרם פסטה


הוראות הכנה:

בשלו את הפסטה המועדפת עליכם בסיר עם מים עד שירתחו לזמן שמצוין על האריזה.

להכנת רוטב האבוקדו, חיתכו את האבוקדו לחצי, הסירו את הגרעין ורוקנו אותו מהקליפה וחיתכו אותו לחתיכות.

בכוס בלנדר שימו את חתיכות האבוקדו, שמן זית, מיץ לימון, עלי הבזיליקום, שן השום המקולפת, המלח והפלפל. ערבבו עד שתקבלו רוטב אחיד וקרמי.

יוצקים מעל הפסטה המבושלת את רוטב האבוקדו, ומקשטים בכמה עלי בזיליקום.

תגובות

תגובות