במסגרת המיזם "משפחה מבשלת" של חטיבת הספורט והקהילה בחברה העירונית– ראשון לציון יחד עם פורום הבישול ופורטל האינטרנט של ראשון לציון"ראשון פור יו"  Rishon4u.co.il קיבלנו את המתכון הבא של אילנית הרוש, חברת מועצת העיר ויו"ר סיעת מרצ ראשון לציון – מתכון לתפוח אדמה ירושלמי ובשר – תהנו !!

אילנית הרוש:" אצלינו קבוע בשבת יש מנת דגים,עוף, ובשר, כל פעם בווריאציות שונות".

ראשית אני מבשלת את הבשר לבד לפני….

מכניסה לסיר:
שמן זית
תפוח אדמה ירושלמי
כורכום
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כף רסק עגבניות
ניתן להוסיף עגבניות מרוסקות

אופן ההכנה
מערבבים בסיר מוסיפים את הבשר הפרוס לקוביות
מוסיפים מים
ועל הגז עם מכסה .בערך כשעה וחצי

בתאבון !!

להצטרפות לפורום הבישול של ראשון לציון לחצו על הלינק הבא:
https://www.facebook.com/groups/832621603792279/

תגובות

תגובות