אונטריב הוא נתח שפשוט נועד לבישול ארוך בקדירה. מרקמו העסיסי וטעמו העמוק הופכים אותו לבחירה מושלמת למגוון רחב של תבשילים – מגולאש הונגרי קלאסי ועד תבשילי בצל, חומוס או פירות יבשים. בכל פעם שהוא נכנס לסיר, מתקבלת מנה עשירה, חמימה ובעלת עומק טעמים מרשים שממלא את הבית בניחוחות מפתים. השומן שבו מתמוסס במהלך הבישול ומעניק לכל מרכיב בסיר שכבת טעם נוספת. אונטריב לא רק מוסיף טעם – הוא הופך כל תבשיל לחוויה של ממש. אם אתם מחפשים נתח שיקפיץ את הקדירה שלכם לשלב הבא – זה בדיוק מה שאתם צריכים.

מתחילים בהכנת ציר עשיר על בסיס בצל, אותו מטגנים בעדינות עד שהוא מקבל גוון זהוב וטעם מתקתק שמעמיק את טעמו של התבשיל כולו.

לבסיס הטעים הזה מוסיפים את נתח האונטריב – בשר בקר עסיסי הידוע ברכותו לאחר בישול ממושך. את הנתח מבשלים בציר עד שהוא מתרכך לחלוטין, כמעט מתפרק, כך שהוא סופג לתוכו את כל הטעמים העמוקים של הבצל והנוזלים.

במהלך הבישול ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם, כמו עלי דפנה, פלפל שחור גרוס או מעט פפריקה מעושנת, להעמקת הארומה. התוצאה היא תבשיל ביתי ומנחם, עשיר בטעמים, כזה שממלא את הבית בניחוחות משכרים. מומלץ להגיש אותו כשהוא חם במיוחד, לצד אורז לבן שסופג את הרוטב, או עם פרוסות נדיבות של חלה טרייה לטבילה. המנה מתאימה גם לארוחה משפחתית חגיגית וגם לערב חורפי שקט בבית.



מתנה שנמשכת כל השנה- מנוי להיכל התרבות!

למי שאוהב ליהנות, לחוות, לצאת ולבלות… זאת המתנה שמורגשת כל השנה!
לפרטים נוספים ולרכישת מנוי >>>
או בטלפון 3701*


תגובות

תגובות